seth macfarlane

Koomikko Seth MacFarlane (Family Guy) myöhästyi 11.9. onnettomuuslennolta

Koomikko Seth MacFarlane on tunnettu etenkin valtavan suositusta Family Guy TV-sarjasta, jossa hän toimii useiden päähenkilöiden ääninäyttelijänä. MacFarlane on myös käsikirjoittajana American Dad sekä The Orville TV-sarjoissa, ja onpa mies nähty myös näyttelijänä lukuisissa elokuvissa ja tv-tuotannoissa.

Kyseessä on myös erittäin onnekas henkilö, mikä tuli todistettua surullisen kuuluisana päivänä 11.9.2001.

Seth MacFarlane oli luennoimassa entisessä yliopistossaan 11.8. ja vietti varsin kostean illan paikallisten kanssa. Tämän seurauksena MacFarlane nukkui hieman liian pitkään, mutta luuli silti ehtivänsä juuri 11.9. aamupäivän lennolle.

MacFarlanen onneksi, matkanjärjestäjä oli antanut lennon lähtemisajan 10 minuuttia todellista myöhäisemmäksi. Kun MacFarlane saapui vihdoin portille, hän sai tietää sen olevan jo suljettu. Mies päätti buukata seuraavan lennon ja otti sitä odotellessaan torkut.

MacFarlane heräsi noin 45 minuuttia myöhemmin lentokentän meteliin. Hän tuijotti uutislähtetystä, jossa ensimmäinen lentokone iskeytyi New Yorkin WTC-torniin. Kyseessä oli lento, jolta MacFarlane oli juuri myöhästynyt.

 

Kuva: Flickr / Gage Skidmore